VDKSOLUTIONS: dé partner voor Credit Management

VDKSOLUTIONS is opgericht door Janet Turlot, experte in debiteurenbeheer met meer dan 20 jaar ervaring op de teller. De passie van Janet ligt al jarenlang in de sector van het Credit Management. Ze haalt voldoening uit het helpen van kleine en middelgrote bedrijven, die zelf geen tijd of kennis hebben om die uitdagende taak op zich te nemen.

“Er zijn zoveel bedrijven die geen uitweg zien, die geen toegang hebben tot wat wij kunnen doen. Dat maakt het net zo leuk om een oplossing te kunnen bieden, een toegevoegde waarde te zijn.”

Hoe kan je een effectief debiteurenbeheer uitvoeren? Hoe kan je de cashflow van jouw KMO verbeteren? Hoe kan je bedrijfrisico's minimaliseren? Wat kan VDKSOLUTIONS voor jouw KMO kan betekenen? Het antwoord op al die vragen vind je in onze FAQ, een schat aan waardevolle informatie en praktische tips.

Hoe kan je een effectief debiteurenbeheer uitvoeren? Hoe kan je de cashflow van jouw KMO verbeteren? Hoe kan je bedrijfrisico's minimaliseren? Wat kan VDKSOLUTIONS voor jouw KMO kan betekenen? Het antwoord op al die vragen vind je in onze FAQ, een schat aan waardevolle informatie en praktische tips.

AnsPhotography_2022_business_JanetTurlot_6P6A4545

Meer dan incasso

VDKSOLUTIONS is jouw partner voor meer dan enkel incasso. Wij bieden een full-service aanpak dankzij onze jarenlange ervaring in tal van sectoren. En beginnen doen we al lang voor de eerste overeenkomst gesloten is.
Het geheim van een efficiënt kredietbeheer? Dat zit hem in het anticiperen! Dankzij onze expertise vermijden wij veel zware incassoprocedures. We gaan tot het uiterste voor onze klanten, én voor jouw klanten.

Menselijke aanpak

Wij zorgen ervoor dat jouw klanten hun facturen betalen, en dat doen we steeds op een menselijke en klantvriendelijke manier. We stellen oplossingsgerichte procedures op die jouw Credit Management ten goede komen. Zo helpen we jou de cashflow van jouw bedrijf veilig te stellen, en dat op een manier waarbij de klantenrelatie niet in het gedrang komt. Een win-win voor alle partijen!

Philippe Frenay

Compagnie des Ciments Belges (CCB)

Janet werd direct en soepel geïntegreerd in ons team en droeg snel bij aan de verbetering van onze processen dankzij haar ervaring, administratieve/financiële expertise en klantgerichtheid. Hartelijk dank voor deze vruchtbare samenwerking.

Jean-Marc Nothias

Utoo Media

Zeer bedreven in het onderhouden van een relatie op hoog niveau met grote klanten: duidelijk, vriendelijk. Hielp haar bedrijf veel klanten te behouden door jaren en moeilijke tijden heen.

Robrecht Matthys

Corelio

Janet werkte met mij samen toen ik Group Controller was bij Corelio. De periode waarin we samenwerkten was moeilijk vanuit het oogpunt van credit management. Janet was uiterst professioneel in het beheren van die taken en was zeer zelfstandig in het beheren van haar verantwoordelijkheden. Ze heeft uitstekende analytische vaardigheden, met een hands-on houding, is een uitstekende onderhandelaar en communicatief vaardig. Het was een waar genoegen met haar samen te werken.

Micheline Rogiers

IBS NV

Janet heeft jarenlange ervaring als credit controller. Zij oordeelt streng maar rechtvaardig en kan moeilijke dossiers tot een goed einde brengen door duidelijke afspraken te maken met de klanten en deze afspraken strikt op te volgen. Ze verliest hierbij de commerciële relatie nooit uit het oog. Janet heeft een sterk doorzettingsvermogen, is collegiaal en uiterst loyaal. Gedurende vele jaren was ze een fijne collega.

Marc Tynevez

I-Printing

Ik werk al meer dan 10 jaar met Janet. Ze is een zeer nauwgezet persoon, die de dossiers perfect volgt, met reactiviteit en standvastigheid (wanneer nodig). Ze luistert altijd en weet oplossingen voor te stellen in het belang van het bedrijf. Ze is een volleerde professional in haar vakgebied en ik waardeer het zeer om met haar te werken.

Luc Marchal

Wat ik me herinner van onze jarenlange samenwerking is Janets professionalisme. Naast haar uitstekende kennis van de materie en van al haar dossiers, heeft Janet een uitstekend contact met cliënten, zelfs de meest gecompliceerde. Haar glimlach en goed humeur verhinderen niet dat ze streng en standvastig is in haar werk. Ze heeft zich ook perfect geïntegreerd in het bedrijf en heeft de materie zeer snel begrepen.

Thomas Molins

Advocaat

Het is een plezier om met mevrouw Turlot te werken. Haar professionalisme, nauwgezetheid en reactiviteit zijn troeven bij het beheer van de dossiers. Bovendien benadert zij het conflict in de dossiers op een serene en pragmatische manier, waardoor efficiënte oplossingen kunnen worden gevonden en snel kunnen worden uitgevoerd.

Jouw Credit Management in de allerbeste handen

Ben jij als KMO op zoek naar een partner die al jouw debiteurenbeheer in handen neemt? Dan kan je op VDKSOLUTIONS rekenen! Wij werken volledig op maat van jouw noden. Voltijdse ondersteuning nodig of schakel je onze hulp liever maar een aantal uur per week in? Het kan allemaal! Dankzij onze flexibiliteit bouwen we een langetermijnrelatie op. Neem gerust contact op voor al jouw vragen.

Scroll naar boven