VDKSOLUTIONS: dé partner voor Credit Management

VDKSOLUTIONS is opgericht door Janet Turlot, experte in debiteurenbeheer met meer dan 20 jaar ervaring op de teller. De passie van Janet ligt al jarenlang in de sector van het Credit Management. Ze haalt voldoening uit het helpen van kleine en middelgrote bedrijven, die zelf geen tijd of kennis hebben om die uitdagende taak op zich te nemen.

“Er zijn zoveel bedrijven die geen uitweg zien, die geen toegang hebben tot wat wij kunnen doen. Dat maakt het net zo leuk om een oplossing te kunnen bieden, een toegevoegde waarde te zijn.”

AnsPhotography_2022_business_JanetTurlot_6P6A4545

Meer dan incasso

VDKSOLUTIONS is jouw partner voor meer dan enkel incasso. Wij bieden een full-service aanpak dankzij onze jarenlange ervaring in tal van sectoren. En beginnen doen we al lang voor de eerste overeenkomst gesloten is.
Het geheim van een efficiënt kredietbeheer? Dat zit hem in het anticiperen! Dankzij onze expertise vermijden wij veel zware incassoprocedures. We gaan tot het uiterste voor onze klanten, én voor jouw klanten.

Menselijke aanpak

Wij zorgen ervoor dat jouw klanten hun facturen betalen, en dat doen we steeds op een menselijke en klantvriendelijke manier. We stellen oplossingsgerichte procedures op die jouw Credit Management ten goede komen. Zo helpen we jou de cashflow van jouw bedrijf veilig te stellen, en dat op een manier waarbij de klantenrelatie niet in het gedrang komt. Een win-win voor alle partijen!

Jouw Credit Management in de allerbeste handen

Ben jij als KMO op zoek naar een partner die al jouw debiteurenbeheer in handen neemt? Dan kan je op VDKSOLUTIONS rekenen! Wij werken volledig op maat van jouw noden. Voltijdse ondersteuning nodig of schakel je onze hulp liever maar een aantal uur per week in? Het kan allemaal! Dankzij onze flexibiliteit bouwen we een langetermijnrelatie op. Neem gerust contact op voor al jouw vragen.

Scroll naar top