Jouw creditmanagement uitbesteden?

VDKSOLUTIONS maakt het verschil!

creditmanagement

Heeft het opvolgen van facturen in jouw bedrijf geen prioriteit? Het lijkt soms een eenvoudige taak. Dus laat je het over aan je boekhouder, administratieve medewerker of verkoper tussen al hun andere dagelijkse taken. Ze krijgen dan als reactie: “Ik betaal zo snel mogelijk” of “Als je vindt dat ik niet snel genoeg betaal, kan ik ook eens bij de concurrentie gaan horen.”

Dit intern aanpakken is dus niet de beste oplossing. Een bedrijf dat losjes omgaat met kredietbeheer loopt immers dagelijks risico. Om efficiënt te zijn, moet het debiteurenbeheer gestructureerd, consequent en aangepast zijn aan de situatie. Heb jij hulp nodig van experten om dat onder controle te krijgen? VDKSOLUTIONS  helpt je graag!

Wat is creditmanagement?

Creditmanagement, ook wel krediet- of debiteurenbeheer genoemd, is het beheer van jouw debiteuren. Het betreft alle stappen die ondernomen worden om ervoor te zorgen dat een factuur betaald wordt. Het proces begint al voor je een overeenkomst aangaat met een klant en eindigt pas als de betaling voltooid is. Een succesvol debiteurenbeheer zorgt ervoor dat jouw klanten hun facturen volledig en zo snel mogelijk betalen.

Waarom heb jij ons nodig?

Als je het effectief aanpakt, bespaar je met debiteurenbeheer zowel kosten als tijd. Dankzij onze finance profilering van (potentiële) klanten en leveranciers, kan jij doordachte beslissingen nemen. Goed creditmanagement zorgt op termijn voor een betere liquiditeit, hoger rendement en betrouwbare, langdurige klantenrelaties.

Een bedrijf dat zijn kredietbeheer verwaarloost, komt vroeg of laat in de problemen. Bij 60% van de faillissementen zijn onbetaalde facturen de oorzaak. Om dat te voorkomen, is goed en effectief creditmanagement dus van cruciaal belang. En daarbij helpen wij je graag!

creditmanagement

+ 20 jaar ervaring

Klantvriendelijkheid

Flexibiliteit

Persoonlijkheid

Zekerheid

En hoe pakken we dat nu precies aan?

Met bakken expertise en een enorme ervaring in ons vakgebied. Dat maakt ons efficiënt als geen ander.

We weten dat kredietbeheer een tijdrovende taak kan zijn. Daarom staan wij in voor jouw creditmanagement van A tot Z. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller kennen wij het milieu vanbinnen en vanbuiten. We ontwikkelen stap voor stap een doeltreffende procedure op maat van jouw bedrijf. In geval van financiële veranderingen bij bestaande klanten, gaan we in gesprek en analyseren we de situatie. Met een menselijke en oplossingsgerichte aanpak komen we samen tot een oplossing die gunstig en winstgevend is, zowel voor jouw klant als voor jouw bedrijf.

Kan jij onze hulp gebruiken?

Ga jij voor een efficiënt debiteurenbeheer dat zichzelf terugverdient?
Laat je begeleiden door onze experten!
Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Scroll naar top