Jouw creditmanagement uitbesteden?

VDKSOLUTIONS maakt het verschil!

Hoe kan je een effectief debiteurenbeheer uitvoeren? Hoe kan je de cashflow van jouw KMO verbeteren? Hoe kan je bedrijfrisico's minimaliseren? Wat kan VDKSOLUTIONS voor jouw KMO kan betekenen? Het antwoord op al die vragen vind je in onze FAQ, een schat aan waardevolle informatie en praktische tips.

Hoe kan je een effectief debiteurenbeheer uitvoeren? Hoe kan je de cashflow van jouw KMO verbeteren? Hoe kan je bedrijfrisico's minimaliseren? Wat kan VDKSOLUTIONS voor jouw KMO kan betekenen? Het antwoord op al die vragen vind je in onze FAQ, een schat aan waardevolle informatie en praktische tips.

creditmanagement

Heeft het opvolgen van facturen in jouw bedrijf geen prioriteit? Het lijkt soms een eenvoudige taak. Dus laat je het over aan je boekhouder, administratieve medewerker of verkoper tussen al hun andere dagelijkse taken. Ze krijgen dan als reactie: “Ik betaal zo snel mogelijk” of “Als je vindt dat ik niet snel genoeg betaal, kan ik ook eens bij de concurrentie gaan horen.”

Dit intern aanpakken is dus niet de beste oplossing. Een bedrijf dat losjes omgaat met kredietbeheer loopt immers dagelijks risico. Om efficiënt te zijn, moet het debiteurenbeheer gestructureerd, consequent en aangepast zijn aan de situatie. Heb jij hulp nodig van experten om dat onder controle te krijgen? VDKSOLUTIONS  helpt je graag!

Wat is creditmanagement?

Creditmanagement, ook wel krediet- of debiteurenbeheer genoemd, is het beheer van jouw debiteuren. Het betreft alle stappen die ondernomen worden om ervoor te zorgen dat een factuur betaald wordt. Het proces begint al voor je een overeenkomst aangaat met een klant en eindigt pas als de betaling voltooid is. Een succesvol debiteurenbeheer zorgt ervoor dat jouw klanten hun facturen volledig en zo snel mogelijk betalen.

Waarom heb jij ons nodig?

Als je het effectief aanpakt, bespaar je met debiteurenbeheer zowel kosten als tijd. Dankzij onze finance profilering van (potentiële) klanten en leveranciers, kan jij doordachte beslissingen nemen. Goed creditmanagement zorgt op termijn voor een betere liquiditeit, hoger rendement en betrouwbare, langdurige klantenrelaties.

Een bedrijf dat zijn kredietbeheer verwaarloost, komt vroeg of laat in de problemen. Bij 60% van de faillissementen zijn onbetaalde facturen de oorzaak. Om dat te voorkomen, is goed en effectief creditmanagement dus van cruciaal belang. En daarbij helpen wij je graag!

creditmanagement

+ 20 jaar ervaring

Klantvriendelijkheid

Flexibiliteit

Persoonlijkheid

Zekerheid

En hoe pakken we dat nu precies aan?

Met bakken expertise en een enorme ervaring in ons vakgebied. Dat maakt ons efficiënt als geen ander.

We weten dat kredietbeheer een tijdrovende taak kan zijn. Daarom staan wij in voor jouw creditmanagement van A tot Z. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller kennen wij het milieu vanbinnen en vanbuiten. We ontwikkelen stap voor stap een doeltreffende procedure op maat van jouw bedrijf. In geval van financiële veranderingen bij bestaande klanten, gaan we in gesprek en analyseren we de situatie. Met een menselijke en oplossingsgerichte aanpak komen we samen tot een oplossing die gunstig en winstgevend is, zowel voor jouw klant als voor jouw bedrijf.

Philippe Frenay

Compagnie des Ciments Belges (CCB)

Janet werd direct en soepel geïntegreerd in ons team en droeg snel bij aan de verbetering van onze processen dankzij haar ervaring, administratieve/financiële expertise en klantgerichtheid. Hartelijk dank voor deze vruchtbare samenwerking.

Jean-Marc Nothias

Utoo Media

Zeer bedreven in het onderhouden van een relatie op hoog niveau met grote klanten: duidelijk, vriendelijk. Hielp haar bedrijf veel klanten te behouden door jaren en moeilijke tijden heen.

Robrecht Matthys

Corelio

Janet werkte met mij samen toen ik Group Controller was bij Corelio. De periode waarin we samenwerkten was moeilijk vanuit het oogpunt van credit management. Janet was uiterst professioneel in het beheren van die taken en was zeer zelfstandig in het beheren van haar verantwoordelijkheden. Ze heeft uitstekende analytische vaardigheden, met een hands-on houding, is een uitstekende onderhandelaar en communicatief vaardig. Het was een waar genoegen met haar samen te werken.

Micheline Rogiers

IBS NV

Janet heeft jarenlange ervaring als credit controller. Zij oordeelt streng maar rechtvaardig en kan moeilijke dossiers tot een goed einde brengen door duidelijke afspraken te maken met de klanten en deze afspraken strikt op te volgen. Ze verliest hierbij de commerciële relatie nooit uit het oog. Janet heeft een sterk doorzettingsvermogen, is collegiaal en uiterst loyaal. Gedurende vele jaren was ze een fijne collega.

Marc Tynevez

I-Printing

Ik werk al meer dan 10 jaar met Janet. Ze is een zeer nauwgezet persoon, die de dossiers perfect volgt, met reactiviteit en standvastigheid (wanneer nodig). Ze luistert altijd en weet oplossingen voor te stellen in het belang van het bedrijf. Ze is een volleerde professional in haar vakgebied en ik waardeer het zeer om met haar te werken.

Luc Marchal

Wat ik me herinner van onze jarenlange samenwerking is Janets professionalisme. Naast haar uitstekende kennis van de materie en van al haar dossiers, heeft Janet een uitstekend contact met cliënten, zelfs de meest gecompliceerde. Haar glimlach en goed humeur verhinderen niet dat ze streng en standvastig is in haar werk. Ze heeft zich ook perfect geïntegreerd in het bedrijf en heeft de materie zeer snel begrepen.

Thomas Molins

Advocaat

Het is een plezier om met mevrouw Turlot te werken. Haar professionalisme, nauwgezetheid en reactiviteit zijn troeven bij het beheer van de dossiers. Bovendien benadert zij het conflict in de dossiers op een serene en pragmatische manier, waardoor efficiënte oplossingen kunnen worden gevonden en snel kunnen worden uitgevoerd.

Kan jij onze hulp gebruiken?

Ga jij voor een efficiënt debiteurenbeheer dat zichzelf terugverdient?
Laat je begeleiden door onze experten!
Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Scroll naar boven