Debiteurenbeheer: zo pakken wij dat aan

Soms lijkt het onmogelijk om de financiën met het commerciële aspect te verzoenen, twee werelden die lijnrecht tegenover elkaar staan. Een efficiënt debiteurenbeheer is daarin cruciaal voor elke onderneming. Wij helpen jou graag om dat waar te maken.

creditmanagement

Hoe helpen we jouw bedrijf?

Eenvoudig gezegd zorgen wij ervoor dat jouw klanten hun facturen betalen. Zo helpen we jou om de cashflow van je eigen bedrijf veilig te stellen. Dat is de sleutel tot een succesvolle onderneming. In de praktijk is dat vaak iets minder eenvoudig.

Naast de bestaande procedures die gelden binnen jouw bedrijf, besteden we ook voldoende aandacht aan het helpen van jouw klanten.

We streven altijd naar een menselijke en oplossingsgerichte overeenkomst, en zorgen ervoor dat de klantenrelatie niet onder druk komt te staan.

We luisteren naar beide kanten van het verhaal, en gaan na waar het misgelopen is. Zo komen we samen tot een oplossing die voor beide partijen gunstig is.

Anticiperen

Het geheim van een efficiënt debiteurenbeheer zit hem in het anticiperen. Het risico analyseren (de klant profileren) wordt al snel vergeten wanneer je met iemand nieuw in zee gaat. Je weet echter niet op voorhand met wie je te maken hebt en wat voor klanten jouw zakenpartner heeft. Daarom zetten wij in op anticiperen:

Preventieve en regelmatige screening van (toekomstige) klanten en leveranciers

Duidelijke en alomvattende afspraken en communicatie

Proactief contact met de klant

We vermijden zo klachten, risico’s én misverstanden. Daarbij zetten we de klantenrelatie altijd voorop. Een luisterend oor is voor ons slechts een kleine moeite, maar maakt uiteindelijk het verschil.

AnsPhotography_2022_business_JanetTurlot_6P6A4357
AnsPhotography_2022_business_JanetTurlot_6P6A4477

Waarom kiezen voor VDKSOLUTIONS?

We zorgen op lange termijn voor jouw Credit Management van A tot Z. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller, zijn wij meer dan bekwaam om jouw debiteurenbeheer onder handen te nemen. We beheren de financiële kant van jouw klantenportefeuille, waardoor de impact van deze risico’s voor jouw bedrijf wordt geminimaliseerd.
We garanderen een full-service aanpak, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken om de opvolgingen. Kiezen voor VDKSOLUTIONS is zowel tijd als geld winnen. Jij kan je voortaan weer 100% focussen op jouw taken, wij gebruiken onze brede ervaring om de cashflow te optimaliseren.
Kortom, wij vormen de schakel binnen jouw bedrijf die ervoor zorgt dat je een positieve cashflow krijgt én houdt.

Benieuwd naar onze aanpak voor jouw debiteurenbeheer?

Wil je meer weten over hoe wij jouw debiteurenbeheer onder handen nemen? Neem dan vrijblijvend contact op. We vertellen je graag meer over de manier waarop wij te werk gaan.

Scroll naar top