Debiteurenbeheer: zo pakken wij dat aan

Soms lijkt het onmogelijk om de financiën met het commerciële aspect te verzoenen, twee werelden die lijnrecht tegenover elkaar staan. Een efficiënt debiteurenbeheer is daarin cruciaal voor elke onderneming. Wij helpen jou graag om dat waar te maken.

Hoe kan je een effectief debiteurenbeheer uitvoeren? Hoe kan je de cashflow van jouw KMO verbeteren? Hoe kan je bedrijfrisico's minimaliseren? Wat kan VDKSOLUTIONS voor jouw KMO kan betekenen? Het antwoord op al die vragen vind je in onze FAQ, een schat aan waardevolle informatie en praktische tips.

Hoe kan je een effectief debiteurenbeheer uitvoeren? Hoe kan je de cashflow van jouw KMO verbeteren? Hoe kan je bedrijfrisico's minimaliseren? Wat kan VDKSOLUTIONS voor jouw KMO kan betekenen? Het antwoord op al die vragen vind je in onze FAQ, een schat aan waardevolle informatie en praktische tips.

creditmanagement

Hoe helpen we jouw bedrijf?

Eenvoudig gezegd zorgen wij ervoor dat jouw klanten hun facturen betalen. Zo helpen we jou om de cashflow van je eigen bedrijf veilig te stellen. Dat is de sleutel tot een succesvolle onderneming. In de praktijk is dat vaak iets minder eenvoudig.

Naast de bestaande procedures die gelden binnen jouw bedrijf, besteden we ook voldoende aandacht aan het helpen van jouw klanten.

We streven altijd naar een menselijke en oplossingsgerichte overeenkomst, en zorgen ervoor dat de klantenrelatie niet onder druk komt te staan.

We luisteren naar beide kanten van het verhaal, en gaan na waar het misgelopen is. Zo komen we samen tot een oplossing die voor beide partijen gunstig is.

Anticiperen

Het geheim van een efficiënt debiteurenbeheer zit hem in het anticiperen. Het risico analyseren (de klant profileren) wordt al snel vergeten wanneer je met iemand nieuw in zee gaat. Je weet echter niet op voorhand met wie je te maken hebt en wat voor klanten jouw zakenpartner heeft. Daarom zetten wij in op anticiperen:

Preventieve en regelmatige screening van (toekomstige) klanten en leveranciers

Duidelijke en alomvattende afspraken en communicatie

Proactief contact met de klant

We vermijden zo klachten, risico’s én misverstanden. Daarbij zetten we de klantenrelatie altijd voorop. Een luisterend oor is voor ons slechts een kleine moeite, maar maakt uiteindelijk het verschil.

AnsPhotography_2022_business_JanetTurlot_6P6A4357
AnsPhotography_2022_business_JanetTurlot_6P6A4477

Waarom kiezen voor VDKSOLUTIONS?

We zorgen op lange termijn voor jouw Credit Management van A tot Z. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller, zijn wij meer dan bekwaam om jouw debiteurenbeheer onder handen te nemen. We beheren de financiële kant van jouw klantenportefeuille, waardoor de impact van deze risico’s voor jouw bedrijf wordt geminimaliseerd.
We garanderen een full-service aanpak, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken om de opvolgingen. Kiezen voor VDKSOLUTIONS is zowel tijd als geld winnen. Jij kan je voortaan weer 100% focussen op jouw taken, wij gebruiken onze brede ervaring om de cashflow te optimaliseren.
Kortom, wij vormen de schakel binnen jouw bedrijf die ervoor zorgt dat je een positieve cashflow krijgt én houdt.

Philippe Frenay

Compagnie des Ciments Belges (CCB)

Janet werd direct en soepel geïntegreerd in ons team en droeg snel bij aan de verbetering van onze processen dankzij haar ervaring, administratieve/financiële expertise en klantgerichtheid. Hartelijk dank voor deze vruchtbare samenwerking.

Jean-Marc Nothias

Utoo Media

Zeer bedreven in het onderhouden van een relatie op hoog niveau met grote klanten: duidelijk, vriendelijk. Hielp haar bedrijf veel klanten te behouden door jaren en moeilijke tijden heen.

Robrecht Matthys

Corelio

Janet werkte met mij samen toen ik Group Controller was bij Corelio. De periode waarin we samenwerkten was moeilijk vanuit het oogpunt van credit management. Janet was uiterst professioneel in het beheren van die taken en was zeer zelfstandig in het beheren van haar verantwoordelijkheden. Ze heeft uitstekende analytische vaardigheden, met een hands-on houding, is een uitstekende onderhandelaar en communicatief vaardig. Het was een waar genoegen met haar samen te werken.

Micheline Rogiers

IBS NV

Janet heeft jarenlange ervaring als credit controller. Zij oordeelt streng maar rechtvaardig en kan moeilijke dossiers tot een goed einde brengen door duidelijke afspraken te maken met de klanten en deze afspraken strikt op te volgen. Ze verliest hierbij de commerciële relatie nooit uit het oog. Janet heeft een sterk doorzettingsvermogen, is collegiaal en uiterst loyaal. Gedurende vele jaren was ze een fijne collega.

Marc Tynevez

I-Printing

Ik werk al meer dan 10 jaar met Janet. Ze is een zeer nauwgezet persoon, die de dossiers perfect volgt, met reactiviteit en standvastigheid (wanneer nodig). Ze luistert altijd en weet oplossingen voor te stellen in het belang van het bedrijf. Ze is een volleerde professional in haar vakgebied en ik waardeer het zeer om met haar te werken.

Luc Marchal

Wat ik me herinner van onze jarenlange samenwerking is Janets professionalisme. Naast haar uitstekende kennis van de materie en van al haar dossiers, heeft Janet een uitstekend contact met cliënten, zelfs de meest gecompliceerde. Haar glimlach en goed humeur verhinderen niet dat ze streng en standvastig is in haar werk. Ze heeft zich ook perfect geïntegreerd in het bedrijf en heeft de materie zeer snel begrepen.

Thomas Molins

Advocaat

Het is een plezier om met mevrouw Turlot te werken. Haar professionalisme, nauwgezetheid en reactiviteit zijn troeven bij het beheer van de dossiers. Bovendien benadert zij het conflict in de dossiers op een serene en pragmatische manier, waardoor efficiënte oplossingen kunnen worden gevonden en snel kunnen worden uitgevoerd.

Benieuwd naar onze aanpak voor jouw debiteurenbeheer?

Wil je meer weten over hoe wij jouw debiteurenbeheer onder handen nemen? Neem dan vrijblijvend contact op. We vertellen je graag meer over de manier waarop wij te werk gaan.

Scroll naar boven